Je kindje heeft moeite met slapen en thuis ervaren jullie hierdoor de nodige stressmomenten. In de slaapgidsen leer ik je op een liefdevolle, holistische manier wat je kunt doen om je kindje beter te laten slapen.

Wil je graag zelf aan de slag met het verbeteren van het slapen van je kindje?  Of ben je op zoek naar slaaptips om je kindje beter te laten slapen?

Dan zijn deze gidsen echt iets voor jou. Bekijk snel welke gids het beste bij jou past.

Gids: Slapen tijdens de feestdagen - The New Sleepcoach

Slapen tijdens de feestdagen

€ 9,95

De gids die je gaat helpen om je kind ook tijdens de feestdagen goed te laten slapen. Voor meer rust en slaap.
Deze gids is bedoeld voor de ouders die verlangt naar gezellige feestdagen zonder de slaap van hun kindje op te offeren. Of je de feestdagen thuis viert of op locatie, deze gids biedt praktische tips voor iedereen verlangt naar feestdagen zonder oververmoeid kind 😉

Bedtime battle hulpgids

€ 19,95

Bedtijd is een moment van rust en verbinding. Een moment waar je samen met je kind positief de dag afsluit.
Dit is helaas niet altijd het geval. Weet dat jij niet de enige bent en dat veel ouders dezelfde struggle ervaren. Niemand heeft ons ooit geleerd hoe je ervoor kunt zorgen dat bedtijd zonder strijd verloopt, of hoe jij je kindje in alle rust in slaap kunt laten vallen.

Bedtime battle hulpgids - The New Sleepcoach
Routine gids - The New Sleepcoach

Routine gids

€ 14,95

Een beter slapend kind door het juiste ritme.
Ben je een ouder die zich soms overweldigd voelt door de dagelijkse uitdagingen van het ouderschap? Ben je op zoek naar antwoorden en begeleiding om het ritme van je kind te begrijpen? Dan ben je op de juiste plek. De Routine Gids is speciaal ontworpen om ouders zoals jij te helpen. Ontdek hieronder waarom dit aanbod perfect is voor jou.

Vroege vogel gids

€ 14,95

Wat de oorzaken zijn van vroeg wakker worden en wat je hier tegen kunt doen.
Je vindt in deze gids niet enkel praktische tips maar ook een duidelijke uitleg over hoe het slapen werkt. Deze gids is met veel liefde ontwikkelt om je te helpen van je vroege vogel een uitslaper te maken.

Slaapgids "Vroege vogel" - The New Sleepcoach
Slaapgids "0-6 maanden" - The New Sleepcoach

0-6 maanden gids

€ 24,95

Alles wat je moet weten over het slapen van je baby.
De 0-6 Maanden Gids is een uitgebreide en liefdevolle gids met veel tips en handvatten voor ouders van pasgeboren baby’s tot 6 maanden oud. De gids is ontworpen om jou te ondersteunen bij elke stap van deze opwindende, maar soms uitdagende reis.