Wil je graag zelf aan de slag met het slapen van je kindje? Of ben je op zoek naar beknopte informatie en slaaptips? Dan zijn deze gidsen echt iets voor jou.
In de slaapgidsen leer ik je op een liefdevolle, holistische manier de juiste slaapgewoonte instellen en hoe je een beter slapend kind krijgt.
Veel leesplezier.

Vroege vogel gids

€12,50

In deze vroege vogel gids leg ik jullie uit wat de oorzaken zijn van vroeg wakker worden en wat je hier tegen kunt doen.
Je vindt in deze gids niet enkel praktische tips maar ook een duidelijke uitleg over hoe het slapen werkt.
Deze gids is met veel liefde ontwikkelt om je te helpen van je vroege vogel een uitslaper te maken.
De gids is geschikt voor kindjes van 6 maanden tot 4 jaar.

De gids bevat 19 pagina’s aan informatie. Met ook een handige checklist en beloningskaart. Dit wordt naar jou verzonden als een e-Book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Er worden geen terugbetalingen voorzien.

Newborn gids

€9,95

De newborn gids leert je om op een liefdevolle holistische manier de juiste slaapgewoontes instellen. Ik geef je voldoende informatie en praktische tips over hoe het slapen werkt bij baby’s. ( 0-3 maanden)

Dit is geen slaaptrainingsgids. Door al op tijd de juiste slaapgewoontes in te stellen, zal je hopelijk op latere leeftijd geen begeleiding meer nodig hebben.

De gids bevat 19 pagina’s aan informatie. Dit wordt naar jou verzonden als een e-Book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Er worden geen terugbetalingen voorzien.