Wil je graag zelf aan de slag met het slapen van je kindje? Of ben je op zoek naar beknopte informatie en slaaptips? Dan zijn deze gidsen echt iets voor jou.
In de slaapgidsen leer ik je op een liefdevolle, holistische manier de juiste slaapgewoonte instellen en hoe je een beter slapend kind krijgt.
Veel leesplezier.

Vroege vogel gids

14,95

In deze vroege vogel gids leg ik jullie uit wat de oorzaken zijn van vroeg wakker worden en wat je hier tegen kunt doen.
Je vindt in deze gids niet enkel praktische tips maar ook een duidelijke uitleg over hoe het slapen werkt.
Deze gids is met veel liefde ontwikkelt om je te helpen van je vroege vogel een uitslaper te maken.
De gids is geschikt voor kindjes van 4 maanden tot 4 jaar.

De gids bevat 19 pagina’s aan informatie. Met ook een handige checklist en beloningskaart. Dit wordt naar jou verzonden als een e-Book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Er worden geen terugbetalingen voorzien.

Tip: Sla na het downloaden de gids op

 

Slaapgids "Vroege vogel" - The New Sleepcoach
Slaapgids "0-6 maanden" - The New Sleepcoach

0-6 maanden gids

24,95

In deze gids vertel ik je alles wat je moet weten over de eerste 6 maanden.

Je leert op een liefdevolle manier de slaapbasis instellen. Ook vertel ik je hoe jij je baby op een liefdevolle manier zelf kunt leren slapen. Wanneer je kunt inbakeren en hoe je dit ook weer afbouwt. Wat normaal baby-/slaapgedrag is en hoe je oververmoeidheid herkent. Hoe jij je baby kunt ondersteunen bij krampjes. Welke slaapboosters er zijn, hoe het zit met nachtvoedingen en nog veel veel meer. 

Als bonus vertelt voedingsdeskundige Viviènne van Kidsvoedsvoeding je meer over de eerste hapjes. Ze vertelt je o.a. hoe en wanneer je begint met eerste hapjes. Hoe het zit met bijvoeding en met allergenen.

De gids bevat 67 pagina’s aan informatie. Dit wordt naar jou verzonden als een e-Book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Er worden geen terugbetalingen voorzien.

Tip: Sla na het downloaden de gids op

Routine gids

14,95

In de routine gids vertel ik je alles over het ritme van je kind per leeftijd. Ik vertel je wat je kunt verwachten per leeftijd, hoeveel voeding je kind nodig heeft, hoe je om kunt gaan met de slaapregressies. Maar ook weet je na het lezen van de gids hoeveel slaap je kind nodig heeft en hoe je kind weer goed in een ritme komt na de vakantie of na het ziek zijn.

De gids is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar.

Ik heb ook een handig daglog schema voor je gemaakt zodat je erachter kunt komen in welk ritme je kind zit.

De gids bevat 57 pagina’s aan informatie. Dit wordt naar jou verzonden als een E-Book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf-bestand in jouw e-mail na betaling.

Er worden geen terugbetalingen voorzien.

Tip: Sla na het downloaden de gids op

Routine gids - The New Sleepcoach