De peutergids, slapen zonder strijd.

Je peuter is fysiek in staat om door te slapen, maar waarom lukt dit dan niet? Daar gaat deze gids je mee helpen.

Strijd rondom bedtijd één van de meest voorkomende slaapuitdagingen waar peuter ouders mee stoeien. Als ouder is het belangrijk om te begrijpen waarom je peuter moeite heeft met goed slapen. Deze gids is ontworpen om jou hiermee te helpen zodat jij weet wat jouw peuter nodig heeft.

Voor wie is deze gids

Deze gids is bedoeld voor ouders die hun peuter willen helpen bij het ontwikkelen van gezonde en liefdevolle slaapgewoonten. Of je nu een nieuwe ouder bent of al wat ervaring hebt, deze gids biedt waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen.

Wat ga je leren?

Misschien herken je dit wel

Je ligt 's nachts wakker terwijl je peuter weer eens wakker wordt en niet wil slapen. Je voelt je machteloos en gefrustreerd omdat je niet weet hoe je hiermee moet omgaan.

Stel je voor dat je peuter rustig doorslaapt en 's Ochtens uitgerust wakker wordt. Jij hebt weer energie en vertrouwen in jezelf als ouder.

Daar gaat de Peutergids je bij helpen. De gids bevat 57 pagina’s aan waardevolle informatie die je inzichten en handvatten geven die je direct kunt toepassen op een liefdevolle manier.

Over mij

Ik ben Janine, een ervaren kinderslaapcoach met een passie voor het ondersteunen van ouders bij het creëren van een liefdevolle slaapomgeving voor hun peuters. Met jarenlange ervaring begrijp ik de uitdagingen van het ouderschap en wil ik jou graag helpen.

Bestel nu
Wil jij weer rustige nachten en een uitgeruste peuter? Bestel dan nu deze gids!

De gids wordt als E-book/PDF naar jou verzonden. Na betaling ontvang je een downloadlink in jouw e-mail.

Heb je vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen via hello@thenewsleepcoach.nl

€14,95