Groepstraject

‘Samen naar een Betere Nachtrust’

Droom jij van goede nachten en een kind die zelf en rustig in slaap valt? Dan is het Groepstraject precies wat je nodig hebt. Tijdens het groepstraject gaan we 5 weken lang samen aan de slag en leer ik je hoe jij je kind liefdevol beter kunt leren slapen.

Voor wie is het traject

Dit traject is speciaal ontworpen voor ouders zoals jij, die de uitdagingen van het ouderschap kennen en momenteel worstelen met het slaapgedrag van hun kind. Als je 's nachts regelmatig onderbroken slaapt en vermoeidheid je dagelijks leven beïnvloedt, dan is dit traject perfect voor jou.

Stel je voor dat je kind moeiteloos en rustig in slaap valt en de hele nacht goed slaapt. Stel je voor dat jij ook eindelijk die welverdiende nachtrust krijgt. Dit is het verlangen van elke ouder die 's nachts te vaak wakker wordt gehouden door hun kind.

Wacht niet langer, want geen actie ondernemen heeft een prijs. Als je blijft worstelen met slaapgebrek, blijft de vermoeidheid aanhouden. Over een week, een maand of zelfs een half jaar zal je situatie waarschijnlijk niet verbeterd zijn. Tenzij je ervoor kiest om er nu iets aan te doen. Met dit traject bereik je niet alleen een beter slapend kind, maar ook een rustige en liefdevolle bedtijd voor het hele gezin. Na 8 weken begeleiding zul je betere nachten ervaren.

Wat ga je leren

Misschien herken je dit wel

Ken je die nachten waarin je, tot op het punt van uitputting, probeert je onrustig kindje in slaap te krijgen? Of die talloze keren dat je 's nachts opstaat omdat je kindje weer wakker is geworden en niet wil slapen? Als dit je bekend voorkomt, dan ben je niet de enige. Als ouder weet je dat slapeloze nachten en vermoeidheid soms deel uitmaken van het pakket.

Het is frustrerend als je elke dag geconfronteerd wordt met dezelfde strijd en je begint je af te vragen of er ooit een einde aan komt. Je verlangt naar rustige bedtijden en een goede nachtrust, maar het lijkt ongrijpbaar.

Je bent niet alleen. Veel ouders hebben deze uitdagingen doorgemaakt en hebben zich afgevraagd of er een oplossing is. Het goede nieuws is dat er een oplossing voor is. Er is een manier om je kind te helpen rustig in slaap te vallen en in de nacht goed te laten slapen, en in mijn traject laat ik je graag zien hoe.

Hoe ziet de cursus eruit

Reviews

Hier zijn enkele resultaten van ouders die onze gids hebben gevolgd:

Hi, Ik ben Janine

Mijn naam is Janine. Ik ben holistisch kinderslaapcoach. Als mede-ouder begrijp ik de uitdagingen en vreugde van het ouderschap. Mijn missie is om jou te ondersteunen bij het creëren van een goed slapend kind.

Nog even alles op een rijtje

Een traject waarin ik je 8 weken ga begeleiden naar een beter slapend kind samen met nog andere ouders.

Je ontvangt in het groepstraject:

De investering is 349,- Hiervoor krijg je weer een beter slapend kind, een rustige en liefdevolle bedtijd en nachten waarin jij zelf weer in je bed mag blijven liggen en kunt genieten van je nachtrust

Doe nu mee

Durf jij te kiezen voor beter slapend kind en betere nachten? Meld je dan snel aan.

Heb je vragen of twijfel je of het groepstraject geschikt is voor jou? Aarzel niet om contact met me op te nemen via hello@thenewsleepcoach.nl