Routine gids

Een beter slapend kind door het juiste ritme

Ben je een ouder die zich soms overweldigd voelt door de dagelijkse uitdagingen van het ouderschap? Ben je op zoek naar antwoorden en begeleiding om het ritme van je kind te begrijpen? Dan ben je op de juiste plek. De Routine Gids is speciaal ontworpen om ouders zoals jij te helpen. Ontdek hieronder waarom dit aanbod perfect is voor jou.

Je bent niet alleen. Als ouder sta je voor talloze uitdagingen, en het kan moeilijk zijn om te weten of je de juiste keuzes maakt voor je kind. Misschien worstel je met het juiste ritme, voedingsritme vragen, of het herstellen van een goed ritme na vakanties of ziekte.

Voor wie is deze gids

Stel je voor dat je het ritme van je kind kunt begrijpen, dat je vrede hebt met de slaapregressies, dat je kind een goed ritme heeft. Dit is het verlangen van elke ouder: een gezond, gelukkig kind en uitgerust kind

De Routine Gids is ontworpen voor ouders van kinderen tussen 0-4 jaar oud. Of je nu een nieuwe ouder bent die zich voorbereidt op de komst van je baby of een doorgewinterde ouder die wat extra begeleiding nodig heeft, deze gids is voor jou.

Wat ga je leren:

Misschien herken je dit wel

Als ouder van een kind ben je waarschijnlijk al te bekend met de onderbroken nachten, de korte dutjes overdag of de onrustige avonden waar jij uren naast het bedje van je kind zit.
Je hebt alles geprobeerd, maar je kindje gaat niet rustiger slapen. Het kan ook zijn dat je net terug bent van vakantie of uit een slaapregressie komt en merkt dat je kindje moeite heeft om weer in een goed ritme te komen.

Als je jezelf hierin herkent, weet dan dat je niet de enige bent. Veel ouders lopen hier tegen aan en hebben zich afgevraagd of ze ooit een oplossing zullen vinden. Maar er is goed nieuws – ik heb deze weg al bewandelt en ik heb al mijn kennis, ervaringen en tips in deze gids gebundeld om jou te helpen.

Ontdek hoe de Routine Gids je kan helpen deze uitdagingen te overwinnen en hoe jij je kind in een droomritme kunt krijgen.

Leer hoe jij door middel van het juiste ritme een beter slapend kind krijgt. Zodat jullie als gezin beter gaan slapen en meer kunnen genieten.

De gids bevat 57 pagina’s aan waardevolle informatie die je inzichten en handvatten geven die je direct kunt toepassen om het ideale ritme te creëren.

Reviews

Hier zijn enkele resultaten van ouders die onze gids hebben gevolgd:

Over mij

Mijn naam is Janine. Ik ben holistisch kinderslaapcoach. Als mede-ouder begrijp ik de uitdagingen en vreugde van het ouderschap. Mijn missie is om jou te ondersteunen bij het creëren van een liefdevolle en mooie relatie met je baby.

Routine gids - The New Sleepcoach

Bestel nu
Ben jij klaar voor een beter slapend kind? Bestel dan snel de gids!

Dit wordt naar jou verzonden als een E-book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Heb je vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om contact met me op te nemen via hello@thenewsleepcoach.nl

€ 14,95