0-6 maanden gids

Alles wat je moet weten over het slapen van je baby

De 0-6 Maanden Gids is een uitgebreide en liefdevolle gids met veel tips en handvatten voor ouders van pasgeboren baby's tot 6 maanden oud. De gids is ontworpen om jou te ondersteunen bij elke stap van deze opwindende, maar soms uitdagende reis.

Voor wie is deze gids

Deze gids is bedoeld voor jou, als liefdevolle ouder of toegewijde verzorger, die verlangt naar meer balans, begrip en rust in de relatie met je baby. Het maakt niet uit of je een nieuwe ouder bent of dat je al ervaring hebt; deze gids biedt waardevolle inzichten voor iedereen die een liefdevolle routine wil creëren.

Misschien herken je dit wel

Je ligt in de nacht wakker, worstelend met een huilende baby. Je voelt je overweldigd door de onzekerheid van het ouderschap. Elke dag lijkt een nieuwe uitdaging te brengen, en je zoekt naar antwoorden.

Stel je voor dat je baby rustig slaapt, en jij geniet van die welverdiende rust. Je hebt volledig vertrouwen in je vaardigheden als ouder en weet hoe je aan de behoeften van je baby kunt voldoen.

Leer hoe je meer kunt genieten van het ouder zijn en volledig op jezelf te vertrouwen.

De gids bevat 102 pagina’s aan waardevolle informatie die je inzichten en handvatten geven die je direct kunt toepassen om een liefdevolle basis met je baby te creëren

Wat je zult leren:

Reviews

Hier zijn enkele resultaten van ouders die onze gids hebben gevolgd:

Over mij

Mijn naam is Janine. Ik ben holistisch kinderslaapcoach. Als mede-ouder begrijp ik de uitdagingen en vreugde van het ouderschap. Mijn missie is om jou te ondersteunen bij het creëren van een liefdevolle en mooie relatie met je baby.

Slaapgids "0-6 maanden" - The New Sleepcoach

Bonussen
Als 0-6 maanden gids lezer mag jij in de besloten community ‘Newborn Talk’. Een plek voor ouders om met elkaar te verbinden, elkaar te helpen en om je verhaal te delen. Een plek waar hechting en een liefdevolle aanpak centraal staat. Wil jij graag in deze community? Stuur me gerust een mail.

Bestel nu
Kies jij ervoor om te genieten en om je baby liefdevol te begeleiden? Bestel dan snel de gids!

Dit wordt naar jou verzonden als een E-book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Heb je vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om contact met me op te nemen via hello@thenewsleepcoach.nl

€ 24,95