Succesverhalen

Super blij met jou hulp! Ons zoontje sliep erg slecht vanaf de geboorte door veel ziek zijn. Na 1 jaar slapeloze nachten hebben we jou hulp gekregen en we zijn zo blij nu is hij 1.5 en slaapt door. We zijn begonnen met kleine stapjes omdat wij ons zoontje niet wouden laten huilen en yes we did it! Heel erg bedankt voor je hulp”

icon-moon

“Janine is kundig en geduldig. En in tijden van machteloosheid en een gevoel van moedeloosheid is het heel prettig als je als kersverse ouder te horen krijgt dat óók handelingen goed gaan. Dat geeft een sprankje hoop als je het even niet meer weet in de strijd tegen niet-slapen-gaan van je baby. De tips en adviezen zijn helpend. We oefenen nog steeds en dan voelt het toegankelijk om Janine weer te benaderen. Super bedankt!”

“Ons dochtertje had moeite om zelf in slaap te vallen. Daarom hadden we hulp van Janine ingeschakeld. Na een week zagen we al resultaat. Ze valt nu makkelijk zelf in slaap en de nachten gaan ook goed. Ze slaapt door!!! Eindelijk. Heerlijk om zelf ook weer te kunnen slapen haha. Dankjewel voor de hulp. Je stappenplan en tips hebben ons goed geholpen”
icon-moon
“Het is inmiddels alweer ruim een maand geleden dat we contact hebben gehad over het slapen van ons dochtertje.
Iedere dag klap ik weer in mijn handen, want sinds de allereerste dag van jouw slaapadvies heeft ze op haar eigen kamer doorgebracht. We hebben het precies gedaan zoals je zei en na twee weken was mijn aanwezigheid op haar kamer niet meer nodig. Sindsdien slaapt ze door tot de volgende ochtend en áls ze al wakker wordt, dan voldoet een slokje drinken of een aai over haar hoofd. Ontzettend blij mee!”
“We zijn zo blij dat we de keuze hebben gemaakt een consult bij jou te boeken. We zagen er een beetje tegen op omdat we al zo moe zijn. Maar het gaat goed, we letten op de wakkertijden en er worden geen hazenslaapjes meer gedaan. In de nacht hoeven we er alleen nog maar uit voor de speen. We zijn je echt dankbaar. Dankjewel”
icon-moon
“Ons zoontje is altijd erg onrustig geweest. Door de reflux hebben we hem altijd in slaap geholpen waardoor hij niet zelf in slaap kon vallen. Omdat we een moeilijke start hebben gehad, wouden we hem niet laten huilen. Maar we wisten ook niet hoe we hem zelf konden leren slapen. Daarom hebben we de hulp van Janine ingeschakeld. Zij heeft een uitgebreid slaapplan voor ons gemaakt en heeft nog eens goed naar de reflux gekeken. Zo bleek dat ons zoontje nog wat extra ondersteuning bij de reflux kon gebruiken. Hij werd steeds rustiger en we konden met het zelf in slaap vallen aan de slag. Na een paar weekjes ging het zelf in slaap vallen steeds beter en nu kunnen we hem in zijn eigen bedje neerleggen, een aai over zn hoofdje geven en de kamer uit lopen. Zonder traantjes. We zijn heel trots op hem en heel blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Dankjewel lieve Janine”

“Na 1,5 jaar weinig slapen, hebben we de hulp van Janine ingeschakeld. We waren zo moe en onze zoon ook. We hadden geen ritme en overdag sliep hij meestal maar 30 minuten. We vonden het best wel spannend om met het slaapplan aan de slag te gaan, maar Janine heeft ons goed begeleid. We hadden wekelijks contact en als ik er echt even doorheen zat, sprak ze me weer moed in. Met kleine stapjes zagen we steeds meer verbetering en het gaat al zoveel beter. We hebben een mooi ritme, mijn zoontje slaapt nu overdag makkelijk 1,5 uur. Hij is veel vrolijker (en wij ook haha)
Dankjewel! We hadden het echt niet zonder je hulp kunnen doen”

icon-moon

“Dankjewel voor je vertrouwen en tips toen we ze het hardst nodig hadden. Het gaf me weer vertrouwen en moed dat ik goed bezig was en heeft me doen doorzetten toen ik er echt even doorheen zat. Ik ben zo blij dat ik hulp heb gevraagd, iets wat niet makkelijk voor me was, omdat ik het als iets negatiefs zag, alsof ik faalde als moeder. Heel, heel erg bedankt.”

“Onze dochter sliep redelijk maar werd in de nacht nog vaak wakker. We hadden een mailconsult geboekt bij Janine en met de tips zijn we aan de slag gegaan. Door overdag het ritme aan te passen, gingen de nachten ook beter. Erg blij met je tips dus en wij genieten nu lekker van de rust ;)”

icon-moon
“Janine heeft ons heel erg goed geholpen! Na veel gelezen en geprobeerd te hebben met ons dochtertje van anderhalf hadden we nu een duidelijk plan, een stok achter de deur en houvast nodig. En dat kregen we van Janine! Het was (maar!) 3 nachtjes doorbijten en toen sliep onze dochter weer de hele nacht door. Je kunt veel tips online vinden of van anderen horen/lezen, maar het is, zeker als je als ouders moe bent, zo fijn als iemand even goed met je meekijkt en meedenkt. We hadden daardoor het gevoel dat we het niet weer zelf hoefden uit te vinden, maar dat we ‘gewoon’ de tips van Janine konden volgen. Dat maakte het voor ons makkelijker om consequent te zijn en vol te houden. Ik gun dan ook iedere ouder met slapeloze nachten een consult bij Janine!”
“Wij hebben de hulp van Janine ingeschakeld toen ons zoontje van 5 maanden enorm veel onrust had. Door een slaapregressie, koemelkallergie en slaapassociaties waren alle dutjes een strijd. Op den duur was ik echt radeloos. Door Janine kreeg ik weer zelfvertrouwen. Zij gaf me altijd dat duwtje in de rug of een schouderklopje wanneer ik dat nodig had. Zij doet dit met hart en ziel. Bovendien hou ik enorm van haar aanpak. Na enkele weken hard te werken aan de slaap van ons zoontje op een liefdevolle, geborgen manier, kan ons zoontje helemaal zelf in slaap vallen, doet hij goede dutjes en slaapt hij s nachts veel beter. Er is zelfs geen enkel traantje gevloeid en eigenlijk ging het allemaal veel beter en vlotter dan ik ooit had gedacht. Dankzij de steun van Janine.”
icon-moon
“Janine is echt een topper! Je merkt aan alles dat ze haar werk met veel liefde en plezier doet. Ze neemt de tijd, bied een luisterend oor, denkt mee en staat tijdens het coaching traject ook echt voor je klaar zodat je er niet alleen voor staat! En ze blijft je helpen en steunen tot de rust ook echt is wedergekeerd!”
“Wij zochten contact met Janine toen onze dochter (van toen 6,5 maand oud) na een flinke slaapregressie en heftige sprong niet meer zelfstandig in slaap kon vallen of door kon slapen. Met hulp van Janine is dit gelukt. Onze dochter kan zelfstandig inslapen en doorslapen, ze heeft zelfs pas voor het eerst een hele nacht doorgeslapen. Maar dat niet alleen; wij hebben ook veel meer rust en vertrouwen in onszelf als het gaat om het ondersteunen van haar en haar slaap. Janine heeft echt passie voor haar werk. Zij is zeer betrokken, vriendelijk en gaat echt naast de ouders staan. Ze kan zich goed inleven en kijkt naar wat voor de ouders prettig is om toe te passen”
icon-moon

“We hebben Janine benaderd toen onze zoon (1.5jr) vaak wakker was in de nacht en ook altijd vroeg wakker. Met een telefonisch consult kregen wij tips, die we de dag erop gelijk toegepast hebben en de kleine man sliep weer heel de nacht door. Uiteindelijk lag het aan het slaapritme over. “

“Janine heeft ons op een fijne en liefdevolle wijze geholpen met het goed laten slapen van onze zoon. Hij had enorme moeite met zelf in slaap vallen en vond slapen überhaupt niet leuk. Samen met Janine hebben wij manieren gevonden om hem te leren om zelf in slaap te vallen, het slapen te leren waarderen en daardoor de kwaliteit van zijn slapen aanzienlijk verbeterd”
icon-moon

“Janine heeft ons op een hele fijne manier geholpen! Onze dochter sliep overdag en in de nacht niet goed en wist niet hoe ze zelf in slaap moest vallen. Het traject heeft iets langer geduurd maar dat was geen enkel probleem voor Janine, ze was en is heel flexibel. We zijn er nog niet helemaal maar ik weet zeker dat dit goed gaat komen! We zijn haar erg dankbaar!”

“Janine heeft ons super goed geholpen. Na een uitgebreide intake heeft zij een plan op maat voor ons uitgewerkt. Een plan opgebouwd uit verschillende fases. Duidelijk en overzichtelijk. We hebben vaak gebeld voor support. Janine kan goed luisteren, is begripvol en heel positief ingesteld. Een kleine tip of inzicht, kan soms al een heel groot verschil maken. En als we soms even met de handen in het haar zaten, wist Janine ons weer de juiste richting te geven. Onze baby slaapt nu veel beter. We raden Janine absoluut aan voor hulp bij een liefdevolle aanpak om je kindje te leren slapen!!”
icon-moon

“Wat hebben wij geluk gehad met Janine! Zo’n fijne, behulpzame, professionele slaapcoach. Ze heeft ons echt onwijs geholpen toen wij het echt even niet meer wisten met het niet (zelfstandig) in slaap kunnen komen van onze dochter. Een op maat gemaakt liefdevol slaapplan hebben we gekregen waarin verschillende fases beschreven stonden. Stap voor stap hebben we ze doorlopen en dit resulteerde al vrij snel in een duidelijk ritme, een uitgeslapen dochter en na een paar weken een dochter die zelfstandig in haar eigen bedje in slaap kon komen en door kon slapen! Wauw, wat een bizar verschil in een paar weken tijd. Janine is zeer positief, blijft altijd geduldig en luistert goed naar de wensen en behoeften. Ze geeft de juiste tips / handvaten om weer verder te kunnen. Wij zullen Janine absoluut aanraden en zijn haar heel dankbaar! Zelfs na het traject is ze altijd bereikbaar voor vragen en krijg je heel snel weer de tips die je nodig hebt.”

“Na een wat moeilijke start mbt tot het slapen van ons zoontje van 6 maanden ben ik bij Janine terecht gekomen. Ik kan je niet genoeg bedanken voor al jou geduld en goede adviezen tijdens onze gesprekken. Ontzettend bedankt, je bent een topper, je denkt zo goed mee en bent zo begripvol. Hier is de rust teruggekeerd!”

icon-moon

“Wat een verademing om contact te hebben met Janine over de struggles die we hadden rondom het slapen van ons zoontje van 14 maanden!
Ze biedt allereerst een luisterend oor, denkt met je mee en is heel duidelijk in welke dingen ‘normaal’ zijn en waar je aan mag werken samen. Ze luistert goed en geeft fijne tips waar je echt mee aan de slag kan.
Ik gun elke nieuwe of al wat langere ouder die soms het gevoel heeft dat het nooit beter zal worden met slaapjes een consult bij Janine!”

“Onze jongste dochter had moeite met het in slaap vallen en slaap hervatten in de nacht.
Na van alles zelf te hebben geprobeerd en heel Google afgelezen te hebben, kwamen we via Instagram bij The new sleepcoach, Janine, uit.
Janine luistert goed en geeft echt een persoonlijk en uitgebreid advies, ze denkt mee en ze geeft je echt het gevoel dat het helemaal goed komt… en al snel merkten we resultaat en nu slaapt onze dochter, zonder hulp, de hele nacht door!
Een absolute aanrader en Janine is een lieve en begripvolle coach!”

icon-moon

“Bijna ten einde raad schakelde ik de hulp van Janine in. Mijn zoontje van 1,5 had nog geen enkele nacht doorgeslapen, werd vaak elk uur wakker en sliep overdag ook weinig. 

Dankzij de fijne en goede adviezen van Janine ging het in zeer korte tijd stukken beter en inmiddels slaapt hij zo’n 10 uur achter elkaar in de nacht en overdag nog eens 1,5 uur. We hebben eindelijk een ritme en weten waar we aan toe zijn. Heel blij mee!”

“Janine heeft ons super goed geholpen met de slaaptraining van ons zoontje van 2,5 jaar. Hij sliep vrijwel iedere nacht bij ons in bed. Janine gaf aan dat we dit binnen ca. 2 weken al konden ombuigen naar slapen in zijn eigen bedje. Ik kon me dit totaal niet voorstellen maar toch was het zo! Inmiddels slaapt hij al maanden goed door in zijn eigen bed. Janine is echt een lifesafer geweest voor ons!”