Bedtime battle hulpgids

Bedtijd is een moment van rust en verbinding. Een moment waar je samen met je kind positief de dag afsluit.

Dit is helaas niet altijd het geval. Weet dat jij niet de enige bent en dat veel ouders dezelfde struggle ervaren. Niemand heeft ons ooit geleerd hoe je ervoor kunt zorgen dat bedtijd zonder strijd verloopt, of hoe jij je kindje in alle rust in slaap kunt laten vallen.

Dit is helaas niet altijd het geval. Voor veel ouders kan bedtijd een uitdagend moment zijn:

"Soms ben je uren bezig om je kind in slaap te krijgen en heb je helemaal geen avond meer voor jezelf."

Bedtijd is al lang een strijd en je merkt dat je kind (en jijzelf) nu echt oververmoeid aan het raken zijn. Je hebt echt al van alles geprobeerd maar zonder succes.

Bedtime battle hulpgids - The New Sleepcoach Weet dat jij niet de enige bent en dat veel ouders dezelfde struggle ervaren. Niemand heeft ons ooit geleerd hoe je ervoor kunt zorgen dat bedtijd zonder strijd verloopt, of hoe jij je kindje in alle rust in slaap kunt laten vallen.

Hoe fijn zou het zijn als bedtijd een fijn moment is en jij samen met je kind de dag liefdevol kunt afsluiten. Als ouder is het belangrijk om te begrijpen dat je kind zich veilig en geliefd voelt voordat hij naar bed gaat. Daar kan deze gids je bij helpen.

Over mij

Mijn naam is Janine. Ik ben holistisch kinderslaapcoach. Als mede-ouder begrijp ik de uitdagingen en vreugde van het ouderschap. Mijn missie is om jou te ondersteunen bij het creëren van een liefdevolle en mooie relatie met je baby.

Bedtime battle hulpgids - The New Sleepcoach

In de gids leer je o.a.:

Na het lezen van de gids weet je wat JOUW kind nodig heeft en lekker te kunnen gaan slapen en kun jij weer genieten van een avond voor jezelf of samen met je partner. Je zal gaan merken dat je kind dieper gaat slapen en overdag een stuk vrolijker wordt. Dat wil je toch 😉

Ben jij klaar om met de battle aan de slag te gaan ;)?

Na aankoop ontvang jij de bedtime battle hulpgids als pdf in je mailbox waar je meteen mee aan de slag kunt gaan.

Tip: Sla de gids na het downloaden op zodat je deze niet kwijtraakt en je de tips er altijd bij kunt pakken.

€ 19,95