Vroege vogel gids

Van vroege vogel naar uitslaper. Jouw gids voor latere ochtenden

jouw oplossing voor vroeg wakker worden en een betere nachtrust. In deze gids onthul ik de oorzaken van vroeg wakker worden en geef ik praktische tips en inzichten om van je vroege vogel een uitslaper te maken. Een goede nachtrust is belangrijk, daar kan deze gids je bij helpen.

Voor wie is deze gids

Merk je dat het vroeg wakker worden van je kind je begint op te breken? En verlang je naar ochtenden die niet voor 6.00 beginnen? Of misschien merk je wel dat je kind vroeg wakker wordt maar eigenlijk nog veel te moe is om de dag te starten waardoor je kind de hele dag ‘te moe’ is. De vroege vogel gids gaat je helpen om de slaapkwaliteit van je kind te verbeteren en ervoor te zorgen dat jullie, als gezin, uitgerust wakker worden.

Wat ga je leren:

Misschien herken je dit wel

Je ligt lekker te slapen en terwijl de rest van de wereld nog lijkt te slapen, ben jij weer wakker geworden omdat je kind je aan het roepen is. Weer veel te vroeg. De ochtenden lijken een eindeloze strijd en jullie raken steeds meer vermoeid. Elke ochtend begint met het verlangen naar een paar extra minuten slaap, maar je wordt steeds weer geconfronteerd met het vroeg wakker worden.

Voor ouders met kinderen kan dit een dagelijkse realiteit zijn. Een realiteit die gepaard gaat met vermoeidheid, frustratie, en soms zelfs twijfel aan je eigen slaapvaardigheden. Het voelt als een constante zoektocht naar antwoorden.

Ontdekt hoe de vroege vogel gids je hiermee kan helpen. De gids is ontworpen om je te helpen begrijpen waarom je kind vroeg wakker wordt en hoe je het kunt veranderen. Ik deel inzichten, praktische tips en waardevolle informatie die je kunnen helpen de rustige nachtrust te vinden waar je naar verlangt.

De gids bevat 34 pagina’s aan waardevolle informatie die je inzichten en handvatten geven die je direct kunt toepassen.

Reviews

Hier zijn enkele resultaten van ouders die onze gids hebben gevolgd:

Over mij

Mijn naam is Janine. Ik ben holistisch kinderslaapcoach. Als mede-ouder begrijp ik de uitdagingen en vreugde van het ouderschap. Mijn missie is om jou te ondersteunen bij het creëren van een liefdevolle en mooie relatie met je baby.

Slaapgids "Vroege vogel" - The New Sleepcoach

Bestel nu

En ontdek hoe je van je vroege vogel een uitslaper maakt. Kies voor een goede nachtrust en een energieker leven.

Dit wordt naar jou verzonden als een E-book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Heb je vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om contact met me op te nemen via hello@thenewsleepcoach.nl

€ 14,95