Cursus

Slapen zonder huilen

Ontdek hoe jij je kind liefdevol in slaap kunt leren vallen

Voor wie is de cursus

Stel je voor dat jij je kind zonder strijd in bed kunt leggen. Je kind goede dutjes doet zodat jij ook tijd voor jezelf hebt en je kind de nachten goed slaapt en jullie uitgerust wakker worden. Klinkt goed toch!

Deze cursus is speciaal ontworpen voor ouders zoals jij, die worstelen met het in slaap krijgen van hun kind en de bijbehorende slaapproblemen. Herken jij de volgende situaties?

Als je jezelf in een van deze situaties herkent, dan is deze cursus voor jou. Ik begrijp hoe belangrijk het is om zowel je kind als jezelf een goede nachtrust te gunnen. Deze cursus gaat je hiermee helpen.

Wat ga je leren

In onze online cursus deel ik waardevolle inzichten, bewezen strategieën en praktische stappen die jou en je kind kunnen helpen om eindelijk die rustige bedtijden en de welverdiende nachtrust te bereiken waar je naar verlangt.

Dus, als je klaar bent om afscheid te nemen van slapeloze nachten en samen met je kind te genieten van vredige nachten en uitgeruste dagen, dan is deze cursus precies wat je zoekt.

Hoe ziet de cursus eruit

Na het volgen van de cursus weet je

Reviews

Hier zijn enkele resultaten van ouders die de cursus hebben gevolgd

Hi, Ik ben Janine

Mijn naam is Janine. Ik ben holistisch kinderslaapcoach. Als mede-ouder begrijp ik de uitdagingen en vreugde van het ouderschap. Mijn missie is om jou te ondersteunen bij het creëren van een goed slapend kind.

Doe nu mee!

Dus, als je klaar bent om afscheid te nemen van de slapeloze nachten en samen met je kind te genieten van rustige nachten en uitgeruste dagen, dan is deze cursus wat je nodig hebt.
De investering is €119,-

Heb je vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om contact met me op te nemen via hello@thenewsleepcoach.nl