dakota-corbin-5yUPFjGFJoI-unsplash
consulten2.jpg
Online cursus

Hoe kun jij je kind zelf in slaap leren vallen op een liefdevolle manier?

Je herkent het wel. Je kind heeft altijd jouw hulp nodig om zelf in slaap te vallen. Je bent vaak lang bezig om je kind in slaap te krijgen en de nachten zijn erg onderbroken. Je kind valt alleen maar in slaap als je hem wiegt of voedt. Je hebt al van alles geprobeerd en je wil je kind liever niet laten huilen.
Herkenbaar? Dan is deze cursus iets voor jou.

Hoe fijn zou het zijn als je kind het vertrouwen krijgt om zelf in zijn bed in slaap te vallen. Zonder tranen.

Dit kan. Als je kind het vertrouwen krijgt dat slapen iets fijns is. Dan zal je kind zich veilig voelen in zijn eigen bedje en zal je kind zelfstandig gaan slapen. Zo ontstaat er een liefdevolle, stabiele basis.

En ja, ook jij verdient het om weer goed te slapen.

In de cursus leer je;

Na het volgen van de cursus weet je;

Hoe ziet de cursus eruit?

Zodra je op de ‘koop’-knop klikt, krijg je direct toegang tot de volledige cursus. Je kunt meteen beginnen. Daarnaast ontvang je een uitgebreid werkboek met waardevolle informatie over het slaappatroon van je kind. Elk onderwerp in de cursus wordt ondersteund door een video waarin ik meer uitleg en informatie geef.

Je krijgt toegang tot de community op Facebook. In deze community heb. Je de kans om je vraag te stellen tijdens de live sessies. De live sessies worden opgenomen. Je kunt ze dus later terug kijken 

Ik ga je alles leren over het liefdevol leren slapen van je kind, en ik kijk er enorm naar uit om je te verwelkomen in deze cursus.

€99,-