0-5 jaar gids

Slapen tijdens de feestdagen

Welkom bij de ‘Slapen tijdens de feestdagen’ gids. De gids die je gaat helpen om je kind ook tijdens de feestdagen goed te laten slapen. Voor meer rust en slaap.

Voor wie is deze gids

Deze gids is bedoeld voor de ouders die verlangt naar gezellige feestdagen zonder de slaap van hun kindje op te offeren. Of je de feestdagen thuis viert of op locatie, deze gids biedt praktische tips voor iedereen verlangt naar feestdagen zonder oververmoeid kind 😉

Misschien herken je dit wel

Rond de feestdagen komt er vaak veel op je af als ouder. Het is vaak een vrolijke chaos.

Misschien merk je dat het slapen van je kindje erbij inschiet. Of misschien worstel je met het vinden van de juiste balans tussen feestvreugde en de nodige rust voor je kind.

In de Feestdagen Dutjes Gids deel ik niet alleen handige tips, maar ook staan er fijne handvaten in wanneer het slapen toch niet zo goed gelukt is. Want ik begrijp maar al te goed dat het anders kan lopen dan gepland.

Laat de ‘Slapen tijdens de feestdagen’ gids je begeleiden naar gezellige en vredige feestdagen. Voor jou maar ook voor je kindje.

Wat biedt onze gids?

Reviews

Hier zijn enkele resultaten van ouders die onze gids hebben gevolgd:

Over mij

Mijn naam is Janine. Ik ben holistisch kinderslaapcoach. Als mede-ouder begrijp ik de uitdagingen en vreugde van het ouderschap. Mijn missie is om jou te ondersteunen bij het creëren van een liefdevolle en mooie relatie met je kind en al mijn kennis met je te delen voor betere nachten.

Gids: Slapen tijdens de feestdagen - The New Sleepcoach

Bonussen
In de ‘Slapen tijdens de feestdagen’ gids. Vind je leuke exclusieve kortingen voor jou als lezer. Van Meyco, Zazu en de Groene linde.
Ook vertellen de pedagogen van ‘Opvoeden in zelfvertrouwen’ wat je kunt doen om je kind zonder te veel spanning de feestdagen door te laten komen.

Bestel nu
Kies jij ervoor om te genieten tijdens de feestdagen? Bestel dan snel de gids!.

Dit wordt naar jou verzonden als een E-book/pdf bestand. Je krijgt een link naar het downloadbare pdf bestand in jouw e-mail na betaling.

Heb je vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om contact met me op te nemen via hello@thenewsleepcoach.nl

€ 4,95