dakota-corbin-5yUPFjGFJoI-unsplash
consulten2.jpg
Online Instagram cursus

Leer je kind zelfstandig in slaap vallen zonder tranen.

Je herkent het wel. Je kind heeft altijd jouw hulp nodig om zelf in slaap te vallen. Je bent vaak lang bezig om je kind in slaap te krijgen en de nachten zijn erg onderbroken. Je kind valt alleen maar in slaap als je hem wiegt of voedt. Je hebt al van alles geprobeerd en je wil je kind liever niet laten huilen.
Herkenbaar? Dan is deze cursus iets voor jou.

Hoe fijn zou het zijn als je kind het vertrouwen krijgt om zelf in zijn bed in slaap te vallen. Zonder tranen.

Dit kan. Als je kind het vertrouwen krijgt dat slapen iets fijns is. Dan zal je kind zich veilig voelen in zijn eigen bedje en zal je kind zelfstandig gaan slapen. Zo ontstaat er een liefdevolle, stabiele basis.

In de cursus leer je;

Na het volgen van de cursus weet je welke stappen je kunt doorlopen om je kind zelf te leren slapen op een liefdevolle manier en heb je voldoende handvatten voor de toekomst.

Hoe ziet de cursus eruit?

Zodra jij op de ‘koop’ knop drukt, ontvang je de handleiding in je mail. Je kunt dan alvast beginnen met lezen. Je vult je Instagram gebruikersnaam in bij het afrekenen en meldt je aan op de Instagram pagina ‘ thenewsleepcoach.online.cursus’. Ik laat je toe in het besloten Instagram account. Op deze pagina vind je veel waardevolle informatie over het slapen van je kind. Ik vertel je wat je moet weten om van je slecht slapen kind een goed slapend kind te maken.

Elk onderwerp heeft een eigen post en bij sommige onderwerpen vind je een kort filmpje waarin ik nog meer toelicht.

In de handleiding (PDF) vind je een uitgebreid stappenplan. Ik leg je per stap heel duidelijk uit wat je kunt doen en wanneer je door kunt naar de volgende stap. Bij elke stap heb ik ook een filmpje gemaakt. In het filmpje begeleid ik je door de stappen heen.

Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen.

Wil jij je kind zelf leren slapen? Meld je dan snel aan. Ik kan niet wachten om je erbij te hebben.

€ 64,95